Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKlemetsrud, Karen
dc.contributor.authorHelgestad, Stig
dc.contributor.authorBjøntegaard, Øyvind
dc.date.accessioned2020-08-14T10:56:27Z
dc.date.available2020-08-14T10:56:27Z
dc.date.issued2017-12
dc.identifier.issn1893-1162
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2671997
dc.description.abstractDenne rapporten inngår i en serie rapporter fra Statens vegvesens etatsprogram Varige konstruksjoner, 2012-2015. Hensikten med programmet er å legge til rette for at riktige materialer og produkter brukes på riktig måte i Statens vegvesen sine bruer og tunneler. Rapporten omhandler prøving av tre ulike boltemørtler herdet i tre ulike lagringstemperaturer. Trykkfastheten ble bestemt etter 1(2), 3, 7 og 28 døgn. Herdebetingelser har, ikke overraskende, stor innvirkning på tidlig fasthet til boltemørtel. Ved lave lagringstemperaturer, og dermed også herdetemperaturer, går fasthetsutviklingen senere enn ved høyere herdetemperaturer. Det var variasjon i fasthetsutviklingen mellom de ulike mørtelproduktene, og vi fant den største variasjonen ved den laveste herdetemperaturen.en_US
dc.description.sponsorshipStatens vegvesen Vegdirektorateten_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherStatens vegvesenen_US
dc.relation.ispartofseriesStatens vegvesens rapporter;580
dc.rightsAttribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectStatens vegvesen Vegdirektorateten_US
dc.subjectBoltemørtelen_US
dc.subjectTidligfastheten_US
dc.titleTidligfasthet for boltemørtel ved ulike herdetemperaturer: Etatsprogrammet Varige konstruksjoner 2012-2015en_US
dc.title.alternativeEarly strength for rock bolt mortar at different curing temperaturesen_US
dc.typeReporten_US
dc.source.pagenumber13 + 1 vedleggen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal