Blar i Statens vegvesens rapporter / NPRA reports på emneord "Salt"
Viser treff 1-6 av 6
-
Effekt av Magnesiumklorid på Betongbestandighet : Status og litteraturstudium
(Statens vegvesens rapporter;652, Report, 2016-09)Bruk av salt til is- og snøsmelting er en viktig del av dagens vinterdrift på vei og bruer. I dag er det i hovedsak NaCl som er i bruk. Det er velkjent at MgCl2 er i tillegg til andre positive egenskaper mer effektiv til ... -
Mengderapportering vinteren 2017/2018
(Statens vegvesens rapporter;100, Report, 2018-11)Denne rapporten er utarbeidet for å få en oversikt over resursbruken i vinterdriften, samt for å få et bilde av den historiske utviklingen av mengder i forhold i noen værparametere. Rapporten inneholder tall for salting, ... -
Mengderapportering vinteren 2018/2019
(Statens vegvesens rapporter;362, Report, 2019-10)Denne rapporten er utarbeidet for å få en oversikt over ressursbruken i vinterdriften. For å se utviklingen fra år til år viser rapporten noen historiske hovedtall. Detaljer per kontrakt er basert på de vegkategorier som ... -
Modellert påvirkning av vegsalt i Padderudvann
(Statens vegvesens rapporter;90, Report, 2012-02)Målet med prosjektet var å teste i hvilken grad veisaltpåvirkning av en innsjø kunne simuleres ved en matematisk modell. Padderudvann har et overflateareal er 0,135 km2 . Største dyp er 21 meter. E18 går langs nordsiden ... -
Salt SMART - Sluttrapport
(Statens vegvesens rapporter;92, Report, 2012-03)Denne sluttrapporten er en oppsummering av noen av de arbeider som er gjennomført i etatsprogrammet Salt SMART. Rapporten omhandler miljøkonsekvenser ved bruk av salt, grunnkunnskaper om saltets egenskaper og anbefalte ... -
Undersøkelse av vegnære innsjøer i Norge : Overvåkning av vannkvalitet i 2018
(Statens vegvesens rapporter;218, Report, 2019-04)COWI AS har på oppdrag fra Statens vegvesen Vegdirektoratet undersøkt 23 innsjøer i Sør-, Vest- og Øst-Norge i 2018. Undersøkelsen inngår i en omfattende overvåkning av totalt 67 innsjøer som ble startet høsten 2015. Et ...